Onder Instellingen > Team en machtigingen > Gebruikersbeheer zie je alle gebruikers en wijs je rollen toe.
Gebruikersbeheer met bovenaan de actieve gebruikers en daaronder de verwijderde gebruikers.
Gebruiker toevoegen
Ga naar Instellingen > Team en machtigingen > Gebruikersbeheer.
Klik rechtsboven op Gebruiker toevoegen.
Vul de naam, het e-mailadres en de rol van de gebruiker in.
De uitgenodigde gebruiker ontvangt een e-mail om een wachtwoord aan te maken en in te loggen.
Let op: Zie je de knop Gebruiker toevoegen niet? Dan moet je abonnement worden uitgebreid met een extra gebruiker. Neem hiervoor contact met ons op.
Gebruiker verwijderen
Een verwijderde gebruiker komt onder Verwijderde gebruikers te staan en kan altijd worden hersteld. De gegevens blijven bewaard.

